Ervaringen van anderen
Tevreden relaties zijn belangrijk voor Epheon. Wij hechten een minstens zo grote waarde aan het oordeel van Werk'Zoekenden over onze dienstverlening. Zij zijn immers degene die uiteindelijk in de praktijk te maken krijgen met onze dienstverlening. Onderstaand presenteren wij dan ook de ervaringen van anderen.

Wat me meteen van het begin aansprak in de aanpak van Epheon is het principe van thuisbezoek. Daar zit je uiteindelijk maar de hele dag werkeloos te wezen, en daar vandaan moet je in beweging komen.Dat begint al met je huis aan de kant ruimen de dag voor het bezoek.Maar door dat bezoek doe je ook "meer" en "doordachter" je werk als actieve werkzoeker, en ruim je je gewoontes en routines net zo op zoals je je huis opruimt. Als 58 jarige gedeeltelijk WAO'er is werk zoeken roeien tegen de ongunstige statistieken stroom in. Dat vreet aan je, omdat je in elke sollicitatie ook een stukje hoop steekt.Waar ik veel aan gehad heb is het leren anders kijken naar je baan als werkzoeker. Meer her en der rond te strooien met je sollicitatie pogingen, en maar eens kijken in welke vijver de responsen wat gunstiger lijken zonder daar nou al te veel verwachtingen van te hebben. Andere manieren van solliciteren uitproberen om zo je horizon te verbreden van je mogelijkheden als werkzoeker. Wat ik verder stimulerend vond is weer eens anders naar jezelf kijken. In wat voor werk is het nu juist een voordeel als je 58 bent? Werk zoeken is op een bepaalde manier een vak op zich, met allerhande mogelijkheden,kansen en ook valkuilen, waar je eigenlijk nog weinig van af weet aan het begin van je carrière. Coaching door een energieke professional helpt dan. Het enthousiasmeert je voor het vak dat je uit oefent, zodat je het werk zoeken op zich ook leuk gaat vinden. Dat is wat Epheon mij bood.
Eugene van Well - Utrecht

"Epheon staat bij mij voor samenwerking met als doel het zelfvertrouwen op te poetsen. Epheon heeft mij doen inzien dat er meer in mij zat dan die vrouw die een nee op iedere sollicitatie kreeg. Samen met mijn consulente ben ik het ondernemerschap aangegaan en heeft Epheon mij mede begeleid naar het succes dat ik nu heb."
L. Geveling - Vlijmen

" Na een jaar gewerkt te hebben met het UWV werkbedrijf, werd mij het re-integratiebedrijf Epheon toegewezen. Als Werk'Consulent kreeg ik mevrouw Inge van de Beek. Met haar heb ik het gehele project doorlopen. Zij heeft mij geholpen met solliciteren, open sollicitaties, een profielschets, het uitzoeken van vacatures en ook heeft zij een stageochtend geregeld bij een Stichting. Dit alles heb ik als zeer prettig ervaren. Zij was streng in haar aanpak, maar rechtvaardig. De vacaturesite van Epheon (Epheon Jobsupport red.) is zeer uitgebreid. Heel veel vacatures en je kan ook zelf alles invoeren en gelijk solliciteren. Daarnaast kun je via de site ook contact houden met de Werk'Consulent. Het was voor mij een leerzaam jaar, waar ik heel veel aan gehad heb."
H. Bakker - Den Haag
onze werk'consulenten Altijd bij u in de buurt... Lees meer

Ja, neem contact met mij op.
Geef uw telefoonnummer en/of e-mailadres in en wij nemen direct contact met u op
snel naar:
select

advies over:
select