IRO
Wij zijn in beweging voor jou!


Ben je arbeidsgehandicapt, heb je een uitkering van UWV, ben je werkloos én wil je graag weer aan de slag? En ben je op zoek naar een professioneel en kwalitatief goed re-integratiebureau dat je daarbij helpt? Dan ben je bij Epheon aan het juiste adres!

Een IRO via Epheon heeft voor u de volgende voordelen:
 • Individuele dienstverlening
  Bij Epheon werken we niet in groepen maar individueel. Dat betekent dat onze professionele Werk'Consulenten alle aandacht hebben voor jou.
 • Maatwerk, uw wensen staan centraal
  Individuele aandacht voor jou zorgt er voor dat wij als geen ander in staat zijn om, samen met jou, een echt maatwerk traject uit te zetten. Jouw wensen met betrekking tot de voortzetting van je loopbaan staan centraal.
 • Dienstverlening aan huis
  Onze Werk'Consulenten komen bij jou thuis om jou de gewenste ondersteuning en hulp te bieden. Je hoeft dus geen reiskosten te maken en bent niet onnodig veel tijd kwijt aan je traject.
 • Epheon Jobsupport, > 200.000 actuele vacatures
  Een uniek vacature- en matchingsysteem waarin voortdurend meer dan 200.000 actuele vacatures zijn te vinden. Dat is Epheon Jobsupport. U krijgt voortdurend vacatures van ons die passen bij uw wensen, opleiding en ervaring. Samen met uw Werk'Consulent bespreekt u de beste wijze om op deze vacatures te solliteren.
 • Scholing is mogelijk
  Als je al langer uit het arbeidsproces bent en/of gedwongen bent een andere beroepskeuze te maken is scholing vaak noodzakelijk om je kansen te vergroten. Wij zoeken samen met u uit welke scholing u de meeste kans op werk geeft,
 • Beroepskeuze en Loopbaanonderzoek inbegrepen
  Het is, als je arbeidsgehandicapt bent, niet makkelijk om te bepalen waar nu precies je kansen liggen op de arbeidsmarkt. Wij helpen jou bij het maken van die belangrijke keuze. Bij Epheon krijg je alle ruimte om te onderzoeken waar je nu precies goed in bent en wat je nou eigenlijk het leukste vindt. Het gaat immers om jou toekomst!
Een garantie op werk kunnen wij jou helaas niet bieden. Onze gedreven en professionele Werk'Consulenten staan echter wel klaar om samen met jou te werken aan een nieuwe toekomst op de arbeidsmarkt. Dat is een IRO volgens Epheon!
IRO voordelen
onze werk'consulenten Altijd bij u in de buurt... Lees meer

Ja, neem contact met mij op.
Geef uw telefoonnummer en/of e-mailadres in en wij nemen direct contact met u op
snel naar:
select

advies over:
select