Onze Werk'Consulenten
De Werk'Consulenten van Epheon vormen het kloppende hart van het bedrijf. Zij zijn onmisbaar om unieke methodiek en aanpak van Epheon om weten te zetten in concrete resultaten. Door hun opleiding, drive en ervaring maken zij iedere dag opnieuw het verschil tussen werk en werkloosheid én tussen verzuim en productiviteit.

Onze Werk'Consulenten zijn stuk voor stuk professionals met een jarenlange ervaring in het in beweging brengen van mensen. Want dat is het uitgangspunt van alle dienstverlening die wij aan onze relaties aanbieden. Het in beweging brengen van mensen, binnen hun loopbaan of naar nieuw werk.

Om maximaal succesvol te kunnen zijn is het belangrijk dat Werk'Consulenten dezelfde taal spreken als de klanten met zie zij samenwerken. Dat is figuurlijk zo maar bij Epheon ook letterlijk het geval. Epheon voert haar dienstverlening bij klanten thuis uit en onze Werk'Consulenten wonen en werken in hetzelfde gebied als hun klanten. Dat heeft verschillende voordelen:
  • Werk'Consulenten hebben altijd een beperkte reisafstand naar hun klanten, zijn dus snel inzetbaar, mobiliteitsproblemen bij klanten hebben geen invloed op voortgang dienstverlening.
  • Onze Werk'Consulenten beschikken over een aansprekend en uitgebreid, benutbaar, netwerk bij werkgevers in hun werkgebied.
  • De Werk'Consulenten worden voortdurend bijgeschoold en getraind waardoor hun vaardigheden altijd aansluiten bij de specifieke problematiek van klanten.
Onze Werk'Consulenten zijn voortdurend bezig om voor hun klanten en de relaties van Epheon het maximale en gewenste resultaat van de dienstverlening te realiseren en zijn daarmee dé succesfactor van Epheon.
onze werk'consulenten Altijd bij u in de buurt... Lees meer

Ja, neem contact met mij op.
Geef uw telefoonnummer en/of e-mailadres in en wij nemen direct contact met u op
snel naar:
select

advies over:
select