Re-integratie tweede spoor

Re-integratie tweede spoor is een wettelijke verplichting, voortkomende uit de Wet Verbetering Poortwachter, die wordt ingezet voor langdurig verzuimende medewerkers waarvan is vastgesteld dat deze niet meer kunnen terugkeren bij hun werkgever in een oude of eventueel nieuwe functie.
  

Re-integratie tweede spoor is geen wondermiddel. De startpositie van een re-integratietraject is bijzonder lastig. Uw medewerker is na een lange periode van inactiviteit waarschijnlijk vervreemd geraakt van uw bedrijf. Daarnaast is diens sociale omgeving met de dag kleiner geworden waardoor de weg naar herstel en werkhervatting steeds langer en zwaarder wordt. Bovendien ontbreekt vaak een financiële prikkel om verandering in de situatie aan te brengen, het salaris wordt dikwijls twee jaar lang 100% doorbetaald. Ook zijn bedrijven, mede onder druk van nieuwe wetgeving, terughoudend met het aannemen van medewerkers die op dat moment in een verzuimtraject zitten. De financiële risico’s hiervan zijn groot. 

Wanneer u geen actie onderneemt met betrekking tot de re-integratie van uw medewerker kunt u van één ding zeker zijn en dat is van een loonsanctie van het UWV. Door onze gerichte focus op werk en onze hiervoor ontwikkelde Werk’Methode weten wij de plaatsingskansen van uw medewerker te maximaliseren terwijl u het risico op een loonsanctie tot vrijwel nihil terugbrengt. 

Voordelen re-integratie tweede spoor traject van Epheon:
  • UWV loonsanctie proof
  • Flexibele looptijd
  • Altijd > 200.000 actuele vacatures
  • Coaching aan huis
  • Individuele begeleiding 
  • Maatwerk dienstverlening  
Een re-integratie tweede spoor traject van Epheon is er al vanaf € 90,- per maand.   
onze werk'consulenten Altijd bij u in de buurt... Lees meer

Ja, neem contact met mij op.
Geef uw telefoonnummer en/of e-mailadres in en wij nemen direct contact met u op
snel naar:
select

advies over:
select